magamról képek szolgáltatások partnerek kapcsolat
repertoár
Üdvözlöm az oldalaimon!
 

A felejthetetlen hangulatú esküvő alapja, a profi lakodalmas zenész, lakodalmas zenekar!

Engedje meg hogy bemutatkozzam, Horváth János vagyok, szórakoztató-, és "vendéglátós" zenészként dolgozom már több, mint tíz éve. Zeneszeretetem már kisgyermek korom óta meghatározó szerepet játszik az életemben.

Személyemben nemcsak kitűnő lakodalmas zenész, hanem képzett bárzongorista is rejlik, ami annyit jelent, hogy bármilyen stílust szeretne hallani tőlem, azt előadásomban igényesen, kapja meg.

Zenei tanulmányaimat édesapámnál kezdtem. Már 3 évesen megtanultam a kottát olvasni, aztán az öszhangzattant, zongorázni tánczenét, nótát, cigányzenét, prímást kísérni stb... a "szakmát".

A zenei általános iskola 7 évét magas zenei előképzettségem miatt, 3 év alatt elvégezhettem. Ezután felkerültem a Fővárosba, Rózsa utcai stúdióba. Csermelyné Katika néninél klasszikust, és Csonka Emil tanár úrnál tánczenét tanultam zongorázni.

Tanáraim javaslatára felvételiztem a kőbányai zeneművészeti szakiskolába, ahova felvételt is nyertem, és a legnagyobb magyar mesterektől tanulhattam a jazz, a pop, rock, szalon, és nagyon sok más síllus műfajának csínját-bínját öt évig.

Tanáraim közül megemlíteném Fogarasi János "főtárgy" zongora tanárom, Esze Jenő zeneelmélet- és zongora, László Attila zenekari tanáraim nevét, és még sorolhatnám a legnagyobbakat.

2001-ben befejeztem az iskolát, 14 éve dolgozom a "vendéglátóban" előfordultam külföldön és itthon egyaránt.

Kérem tekintse meg honlapomon ajánlatomat!

KEZDŐLAP | MAGAMRÓL | KÉPEK | SZOLGÁLTATÁSOK | REPERTOÁR | PARTNEREK | KAPCSOLAT
Minden jog fenntartva © WEBLECKEK 2008.